Indiai fejmasszázs

Indiai fejmasszázs

Mire jó az Indiai fejmasszázs?

  • A krónikus fejfájás és a migrén kitűnő ellenszere
  • Alkalmazása fokozza a hajhagymák tápanyag felvételét, ezáltal erősíti a hajat
  • Hajhullás kitűnő ellenszere
  • Élénkíti a vérkeringést
  • Eltávolítja a szennyező anyagokat a sejtekből
  • Friss oxigént juttat a sejtekbe
  • Fellazítja a nyaki-és vállizmokat
  • Csökkenti a szorongást
  • Jelentősen javítja a koncentrációs képességeket
  • Békét és nyugalmat biztosít

 

Eredete:

A fej a test koronája, a gondolatok a cselekvés és az élet epicentruma. A fejmasszázsnak Indiában kiemelt szerepe volt már az ősi, közel 4000 évvel ezelőtti Ayurvedikus szövegekben is. Még ma is, India nagyon sok részén jelenti a napi szépségápolási rutin részét ez az ősi masszázstechnika, manapság azonban lazító, stressz oldó hatása miatt közkedvelt, és terápiaként tisztelt tevékenység, csodás fegyver a rohanó modern élet küzdelmeiben.

A látássérült Dr. Metha által kifejlesztett Champi technika, kombinálja az arc és a fül masszázst, csakra harmonizálást és a fejbőr masszázst. Ő nevezte el a technikát indiai Champissage, ami az indiai Champi szóból származik, jelentése fejmasszázs. Napjainkban a technika ismert Champissage és indiai fejmasszázsként is.

Hogyan történik a kezelés?

Amikor valaki először látogat el hozzám célzott kérdések segítségével egy kis állapotfelmérést végzünk a masszázs kezdete előtt. Ennek célja az esetleges testi tünetek, fájdalmak, görcsök okának kiderítése, és egy kezelési terv meghatározása. Az első masszázs során kiderül, milyen rendszerességgel érdemes az indiai fejmasszázst ahhoz igénybevenni, hogy a látható és érezhető változások megtörténjenek. Ez a kezelés ülve, vagy fekve történik - a vendég kívánsága szerint - a hát felső részének, a vállak a felkarok és a nyak masszázsával kezdődik, így a fáradtság szinte elolvad. Ezt követi egy fejbőr masszázs, ami egy integrált technika sorozat része. És zárja egy nyugtató és finom arcmasszázs. Dolgozhatunk olajok nélkül is, vagy természetes olajokkal, illóolajokkal. Azért népszerű ez a masszázstechnika, mert egyedülálló stresszűző, az összes fejen található marma pontra fókuszál, amiket stimulálva, a melegített olajjal kombinálva teljes relaxált állapotba hozható a kliens. Számos előnnyel jár a Champi. Mind fizikai, mind pszichikai szinten. Pozitív hatással van minden szempontból az életünkre. Holisztikus, test-lélek-szellem szintjén hat.

*Masszázsaim során 100%-os tisztaságú (ehető) bio kókusz olajat alkalmazok, illetve a vendég kívánsága szerint választható 100%-os patikai tisztaságú, magas minőségű (ehető) illóolajokat.

A masszázst előtt és után természetesen lehetőséget biztosítunk a fürdéshez.

Sampon, tusfürdő, törülköző, fürdőköpeny, zuhanyzó, hajszárító és vendégpapucs rendelkezésre áll.

Ára: 6000 Ft/óra

Kedvezmény:

Ha bármilyen masszázsra jössz hozzám, minden 10. alkalom AJÁNDÉK!

A felmerülő igényeknek eleget téve AJÁNDÉKUTALVÁNY és BÉRLET is kapható!

5 alkalmas bérlet:

Megtakarítás: 1 alkalom ára!

10 alkalmas bérlet:

Megtakarítás: 2 alkalom ára!

 

Ingyenes parkolási lehetőség az udvarban!

Bijó Energia Központ - Debrecen

Miklós utca 18.

Hívj telefonon időpontért, vagy ha csak kérdezni szeretnél:

+36703612511

 

Ha szívesen kipróbálnád várlak sok szeretettel!