Shungit piramis, 25cm x 25cm

A termék ára: 180 000 Ft

A Sungit fekete, fényes, nem kristályos szerkezetű, metamorf, kriptokristályos szén, ásványszerű (mineraloid) anyag, amely több mint 98 tömegszázalék szenet tartalmaz (30%-től 98%-ig származási helytől függően).] Sungitnak neveznek több, eredetileg az oroszországi Karéliában talált, sungitot tartalmazó metamorf kőzetet is. A sungit elnevezése Alekszandr Inosztrancevtől származik, aki 1879-ben elsőként ismertette az Onyega-tó közelében fekvő Sunyga falu melletti lelőhelyen talált kőzetet. A sungit különleges tulajdonsága, hogy tartalmaz C60 és C70 fulleréneket, amelyeknek a természetes előfordulása nagyon ritka.

Előfordulása:

Karéliai régió, a Ladoga-tó oroszországi területeivel

A karéliai sungitra az Orosz Tudományos Akadémia tagja Nyikolaj Ozereckovszkij akadémikus hívta fel először a figyelmet azzal, hogy szokatlan fekete föld található a Kizsi szigeten és úgy jellemezte, mint "széntartalmú pala". Az újabb tanulmányai GP Gelmersen és B.Z. Colenco geológusoknak a "kizsi fekete föld", "északi antracit" néven írták le, és ezt az anyagot, a helyi gazdák már régóta gyártották, alkalmazták radikálisan ellenálló, fekete festékként. 1812 óta az Alexander Petrovszkij Gyár fatörzsek festésére használja.

Ismert lelőhelyek találhatók még Kelet-Finnországban és Oroszországban (Karélia, az Onyega-tó, Sunyga környéke és Ladoga-tó környéke), gyakran olyan területeken, ahol még olajpala található, egy másik előfordulási hely Vozsmozero.

Egyéb lelőhelye Indiában található a következő területeken: Tamil Nadu, Chennai (Madras), Cuddapah (Kadapa) Mandal Kodur és Mangampeta.

Két másik sokkal kisebb lelőhelyről számoltak be Oroszországban, egy kamcsatkai vulkáni kőzetek mellett Cseljabinszkban.

Sungit betétek ismertek szén varratokként a Krímben és Szibériában.

Tulajdonságai:


A sungit szokatlan széntartalmú kőzet, ez a szokatlan szerkezetű és tulajdonságú sungit szerkezetű szén a permet szerűen elhelyezkedő szilikát összetevőkkel kapcsolatosak, amely az ásványi mátrix amorf szén formájában épül fel jellemzően. Radiometrikus vizsgálatok kimutatták, hogy a szerkezete közelebb van az antracithoz, mint a grafithoz, ami azt bizonyítja, hogy organikus eredetű. Az elemi szén sungitban egy speciális sungit szerkezetet épít fel, amelynek alapja egy többrétegű gömböcske, kb. 10 nm méretű. A brazier szén mátrix, amelyben a finoman eloszlatott szilikátok részecskemérete 0,5 mikron. A második fő komponense az ásványi kőzetnek a szilícium-dioxid, általában kvarc szemcsék formájában képviselik a különböző szilikát struktúrákat. A sungit sziklák változatos ásványi összetételűek, például karbonátok, alumínium fordul elő, rendkívül egyenletes térbeli eloszlással.

Fizikai tulajdonságok:


Fűtőértéke a szerves tömegéből 7.500 cal energiát képes termelni. Normális körülmények között, nem ég. A sungit hamu tartalmaz vanádiumot, nikkelt, molibdént, rezet és más kémiai elemeket. A piszkos szürke sungit rétegei akár 2 m-t is elérik. A sungit-szerű szénmátrix szerkezet aktív redoxireakció reakciókat indukál, amely a szorpciós és katalitikus tulajdonságait okozza az anyagnak.
Osztályozásuk kémiai összetétel szerint:


A kőzet Oroszországban évszázadok óta használatban van, már a dokumentált felfedezése, az 1700-as évek előtt is lenyűgöző eredménnyel használták. A sungit legnagyobb lelőhelye Karéliában (Oroszország) található, ahol 35 millió tonna még érintetlen. A sungit a kozmetikai szerek alapjául szolgál. Alkalmas, mint fekete festékek alapanyaga. Továbbá ékszerek, medálok, nyakláncok és díszek készítéséhez, fekete shungit II.-ből, amely csiszolható, magas fényű marad. Dekorációs anyag, dekorációs és díszítő kő, ásványi pigment.


Tényeken alapuló gyógyászati alkalmazás:

Erős antioxidánsok a fullerének, amelyt a sungit is tartalmazza. A fullerén egy erőteljes antioxidáns, in vivo nem észleltek akut vagy szubakut toxicitást patkányokban. Beszámoltak in vivo kísérletekben antioxidáns hatásairól a C(60)-as fullerénnek akut szén-tetraklorid mérgezés ben. A klasszikus modell tanulmányozására szabad gyökök által közvetített májkárosodást vizsgálták. Az eredmények azt mutatják, hogy a vizes C(60)-al készített szuszpenziók alkalmazása, a poláros szerves oldószer nemcsak, hogy nem rendelkezik akut vagy szubakut toxicitással rágcsálóknál, de védik a májat dózisfüggő módon a szabad gyökökkel szemben. Az biztosan állítható megfelelően kórszövettani vizsgálatokkal és biológiai tesztekkel, hogy tiszta C(60)-as fullerén egy erős máj-védő szernek tekinthető, szabad-gyökfogó, antioxidáns.


A sungit mintegy 2 milliárd éves kőzet. Rendkívül pozitív tulajdonságokkal rendelkezik a hagyomány szerint, amelyet használják különféle áldások alkalmazásánál, mert „csodákra” képes, egyik előnyös tulajdonsága, hogy egészséges életet biztosít. Az egyik egyedülálló „gyógyító” kőzet, amely egészségjavító tulajdonságokkal rendelkezik. Ez az alapja a sok kozmetikumnak, gyógyszernek és gyógy​​terméknek, amelyet sikeresen alkalmaznak a gyógyításban. Számos hatékony kezelési módszer ismert.

A sungit tartalmú ásványvíz a szervezetben hatékony a cukorbetegség kezelésére, a szív-érrendszeri betegségekben, a gyomor-bél traktus betegségeiben, mentális zavarokban, a felső légutak elváltozásaiban, a máj-, az ízületek-, a gerinc-,és a bőr betegségeiben. A sungit normalizálja a vérnyomást, enyhíti a fejfájást, álmatlanságot, megszünteti a krónikus fáradtság szindrómát, emeli az általános állapotát a szervezetnek.

Széles körben használják az allergiás betegségek bizonyos fajtáiban, vérszegénységben, asztmában, gastritis-ben, diabéteszben, dyspepsia-ban, epehólyag-betegségben, a hasnyálmirigy kóros elváltozásaiban, a vese és a máj kóros állapotaiban, a legyengült immunrendszer kezelésében, hurutos betegségekben. Parodontózisban hatékony, begyógyítja a sérüléseket és az égési sebeket. A sungitból szűrőket készítenek a víz eredendő tisztaságának visszaállításához.Semlegesíti a Hartmann és vízérsugárzást, véd az elektromágneses mezőktől.


Egy darab sungit kő, egy nyakláncként hordott inga képes energiát sugározni a hagyomány szerint, úgy tűnik, hogy erőteljesen rezonál, a kőingában lévő kvarctól. Ez egy hatékony eszköz, mint általános védőkő, amely megvéd az elektromágneses sugárzástól, amely az elektromos berendezésektől származnak, beleértve a számítógépeket, mobiltelefonokat, mikrohullámú sütőket és televíziókat. A különböző formájú gömbök vagy kisebb darabok, faragott piramisok, kalapácsok, bármilyen típusú alakzatot lehet használni erre a célra.

Erős csakrahatás:

Ez egy olyan kő, amely egy erős föld-kapcsolattal bír, amely ősi örökséget közvetít és azt jelenti, hogy előhozza az ősi föld misztikus energiáit a mindennapjainkba. Mint a legtöbb fekete kő ... ez egy erős kő, támogatja a föld-kapcsolatot. A kő az alap csakra és föld csakra , és ez egy erős kő - lelki föld-kapcsolat.
Erősebb aura hatás

Azt mondják, hogy könnyebben átjárja az aura mezőt a fény, és ez lehetővé teszi a könnyebb pozitív és hasznos energiához jutást. Az ősi energia biztosít lelki védelmet. Azt tartják, hogy megvan a képessége, hogy számos egészségügyi problémát rendezzen, különösen a bőr panaszok esetén. Vízzel átitatva lehet használni a problémás területek megtisztítására.

Az ásványi kőzetben lévő fullerének a hiedelem szerint megtisztítják a vizet úgy, hogy egy potens „gyógyító” rezgéssel bírnak. Ez az ősi energia, az ősi kőben található, amiről azt tartja a mondás, hogy felszív és megszüntet mindent, ami egészségügyi kockázatot jelent az emberi élet számára, metafizikai tulajdonságokkal erős gyógyító hatással. Az ősi energia hozza, az ősi szellemeket a folyamat védő szerepével.

Sungittal aktivált víz nem csak ivóvíz, hanem a hidratált fuleréneket tartalmazó molekuláris kolloid oldat, az új generációs gyógyászati és prevenciós eszközökhöz tartozik sokoldalú hatással a szervezetre. Az egyik példája egy ilyen hatásnak az antihisztamin hatás, amelyet a sungitos víz tesz. Megállapítást nyert, hogy annak használata a hisztamin szintjét a vérben csökkenti, amelytől kifejlődik az allergiás betegségek többsége.

Ethnomedicinális használat: A sungit nagyon régi, mintegy 2 milliárd éves kőzet. Rendkívül pozitív tulajdonságokkal rendelkezik a hagyomány szerint, amelyet használják különféle áldások alkalmazásánál, mert "csodákra" képes, egyik előnyös tulajdonsága, hogy egészséges életet biztosít. Az egyik egyedülálló gyógyító kőzet, amely egészségjavító tulajdonságokkal rendelkezik. Ez az alapja a sok kozmetikumnak, gyógyszernek és gyógy​​terméknek, amelyet sikeresen alkalmaznak a gyógyításban. Számos hatékony kezelési módszer ismert.

A sungit tartalmú ásványvíz a szervezetben hatékony a cukorbetegség kezelésére, a szív-érrendszeri betegségekben, a gyomor-bél traktus betegségeiben, mentális zavarokban, a felső légutak elváltozásaiban, a máj-, az ízületek-, a gerinc-,és a bőr betegségeiben. A sungit normalizálja a vérnyomást, enyhíti a fejfájást, álmatlanságot, megszünteti a krónikus fáradtság szindrómát, emeli az általános állapotát a szervezetnek.

Széles körben használják az allergiás betegségek bizonyos fajtáiban, vérszegénységben, asztmában, gastritis-ben, diabéteszben, dyspepsia-ban, epehólyag-betegségben, a hasnyálmirigy kóros elváltozásaiban, a vese és a máj kóros állapotaiban, a legyengült immunrendszer kezelésében, hurutos betegségekben. Parodontózisban hatékony, begyógyítja a sérüléseket és az égési sebeket. A sungitból szűrőket készítenek a víz eredendő tisztaságának visszaállításához.Semlegesíti a Hartmann és vízérsugárzást, véd az elektromágneses mezőktől.


Erősíti az energiaközpontokat: Ez egy olyan kő, amely egy erős föld-kapcsolattal bír, amely ősi örökséget közvetít és azt jelenti, hogy előhozza az ősi föld misztikus energiáit a mindennapjainkba. Mint a legtöbb fekete kő ... ez egy erős kő, támogatja a föld-kapcsolatot, az alsó csakrát.

Erősíti a finom energiarendszerünket: Azt mondják, hogy könnyebben átjárja az aura mezőt a fény, és ez lehetővé teszi a könnyebb pozitív és hasznos energiához jutást. Az ősi energia biztosít lelki védelmet. Azt tartják, hogy megvan a képessége, hogy számos egészségügyi problémát rendezzen, különösen a bőr panaszok esetén. Vízzel átitatva lehet használni a problémás területek megtisztítására. Azt mondják, hogy ez az egyedülálló kő egy nap többet ér, mint az arany, szokatlan és egyedülálló make-up.

Gyógyító hatása azért van, mert az ásványi kőzetben lévő fullerének átstruktúrálják a vizet úgy, hogy egy gyógyító rezgéssel bírnak. Ez az ősi energia, az ősi kőben található, amiről azt tartja a mondás, hogy felszív és megszüntet mindent, ami egészségügyi kockázatot jelent az emberi élet számára. A sungitból szűrőket készítenek a víz eredendő tisztaságának visszaállításához, valamint gyógyítja az allergiát, az ízületi betegségeket, a bőr és a gyomor gyógyítója, a cukorbetegségé és a parodontózisé, begyógyítja a sérüléseket és az égési sebeket. A sungit a kozmetikai szerek alapjául is szolgál, semlegesíti a Hartmann és vízérsugárzást, és véd az elektromágneses mezőktől.

A shungit megváltoztatja a víz szerkezetét, így a vizet gyógyító hatásúvá teszi . Ezek az antioxidáns molekulák lokalizálják az agresszív szabad gyököket, amelyek káros hatást gyakorolnak a szervezet élő sejtjeire, ezáltal megfiatalítják és gyógyítják az emberi szervezetet. A shungitos víz leggyakrabban a nem hagyományos orvoslásban használatos. A fekete, szénre hasonlító, ásvány egyedülálló gyógyító hatással rendelkezik, visszaadja az egészséget és az erőt, helyreállítja a bőr fiatalságát, és a szépséget. A gömb alakú fizikai formáját a sungit kőnek laikusként is használhatjuk amulettként, kulcstartóként,vagy medálként nyakláncon,mert minden esetben tisztít ,véd és energiával tölt fel minket gyenge pillanatainkban.

Sungit piramis:

A Hartmann és vízérsugárzás elleni egyik leghatékonyabb eszköz a shungitból készült piramis alakú kő, amely nemcsak hogy képes csökkenteni a környezet negatív hatásait, hanem képes eltéríteni, semlegesíteni a Hartmann és vízérsugárzást. A sungit piramis segít megvédeni otthonunkat a számítógép, tv, hűtőszekrény, mikrohullámú sütők stb. elektromágneses kisugárzása ellen. Talán nem véletlen, hogy éppen a piramis alakú kövek a legnépszerűbb shungitból készült termékek. A piramisok ősidők óta jelentős helyet foglalnak el a civilizáció fejlődésében. Sajátos formájának és unikális tulajdonságainak köszönhetően a shungitból készült piramis torzios mezőt hoz létre maga körül, amely eltéríti a Hartmann és vízérsugarakat. A sungit piramisok rendszeres használata kiegyenlíti az emberi szervezet energiáját feltölti és megerősíti a szervezet biomezőjét. A kő hatására csökken az idegesség, izgatottság, megszűnik az álmatlanság; napközben nő a munkaképesség. A piramis csökkenti a fejfájást, megszünteti a gerinc- és reumatikus fájdalmakat, javítja a lelki-érzelmi állapotot. A piramis alapéleit, iránytű segítségével, a négy világtáj irányába kell tájolni.

Csak professzionális gyógyítóknak, segítőknek, terapeutáknak ajánlom:

25X25 cm 25m méter átmérőjű körben fejti ki hatását.

Extra nagy egyedi nagyon ritka sungit forma.
Ez a sungitból elérhető legnagyobb méret.
Ilyen nagy piramisból, gömbből,és hegyes piramisból,és évente pár darabot tudnak csak készíteni.
Brutális plusz energia, erősebb kapcsolat, tisztább látás, aura tisztitás, leragadt karmikus vagy szellemi
energiák eltávolítása, erősebb energetikai védelem, rezgés emelés.