Gyógyulj természetesen! by Bódis Csaba
Gyógyulj természetesen! by Bódis Csaba
Bódis Csaba

Bódis Csaba

A Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Karán szereztem diplomát, mint Kutató Laboratóriumi Analitikus.

Amit mindig is hiányoltam a nyugati orvoslás szellemiségében, az a teljes embert néző, holisztikus életszemlélet, mely a különböző ősi kultúrák gyógyító hozzáállásából sohasem hiányozhatott. (pl. Hagyományos Kínai Orvoslás, Indiai Ayurveda)

Orvos családban nőttem fel annak minden előnyével és hátrányával. Nagyon sok pozitív és negatív tapasztalat ért ezzel kapcsolatban.

14 éves koromban egy betegségem miatt kezdtem el nyomatékosabban foglalkozni a gyógynövények csodálatos gyógyító erejével, és ez indított el azon az úton, amin jelenleg is járok. Saját öngyógyító és önfejlesztő utam során volt szerencsém rengeteg alternatív terápiával és terapeutával megismerkednem.

Tanulmányaim és tapasztalatszerző utam során ami a legszembetűnőbb volt a keleti kúltúrák gyógyító filozófiájában, hogy sohasem kritizálták a hagyományos nyugati orvoslás felfedezéseit, vívmányait, sőt kéz a kézben egymást kiegészítve fejlődtek, hogy minél pontosabban, precízebben tudjanak segíteni az embereken.

Az egyetem elvégzése után sikeres természetgyógyász vizsgát tettem, életmód tanácsadó és terapeuta szakon.

Jelenleg Debrecenben élek csodálatos feleségemmel és 2 gyönyörű gyermekemmel.

Rendelőm a Bijó Energia Öngyógyító Központban található, Debrecen belvárosaban a Miklós utca 18. szám alatt.

Amiben segíteni tudok:

Testi, lelki, szellemi, energetikai és szociális egészség helyreállítása a lehető legrövidebb időn belül.

Filozófiám: az ember akkor egészséges, ha testileg, lelkileg, szellemileg, energetikailag és szociálisan is egészséges. Ebben tudom segíteni a hozzám fordulókat. Sokszor az ember életében az egyensúly bármely élet területen felborulhat. Amiben segítek a hozzám fordulóknak, hogy újra visszanyerjék az egészségüket, és az irányítást életük meghatározó tényezői és eseményei felett.

„Azok, akik az ezotériában tanulható gyógyító technikákat ugyan elsajátítják, DE ISTENI TUDATUKAT ELVETIK – azok a spiritualitást, mint eszközt használják a saját hatalmuk kiélésére. (EGÓ) Nem az számít mennyi ezotérikus tudással (technikával) rendelkezel, hanem az számít, mennyi Fény van a lelkedben. Sokan vannak, akik látványos “csodákat” tesznek, ám valójában tevékenységükkel nem a Fényt szolgálják.

Az igazi “csoda tévők” azok, akik bárhol ha megjelennek fény árasztja el a helyet. Pusztán a jelenlétüktől gyógyulnak az emberek.

Az idők kezdete óta mindig voltak olyan emberek, akik ha megérintették a betegeket, imádkoztak felettük, a gyógyulás bekövetkezett. A gyógyítás hatalmát Istentől kapod, ezt soha ne feledd. Te közvetítő vagy az isteni energiának. A betegség gyógyításában két tényező fontos: a gyógyító ereje és a beteg fogékonysága! Úgy a gyógyítónak az ereje, mint a beteg hite is szükséges a gyógyuláshoz. Hiába van jelen az isteni erő, ha nincs aki befogadja! A gyógyító ereje alatt nem csak annak gyógyító erejét kell értenünk, aki a gyógyítást emberileg végzi, hanem fokozottabb mértékben a sugalmazó szellemi Géniuszt, aki a gyógyítást végző embert eszközként használja fel az erők átadásához! Nem az idő, az alkalmazott technika, hanem a hit az, amely meghatározza, mikor valósul meg a gyógyulás! A gyógyulás az életerő helyes felébresztésétől és a gyógyulásra váró tudatának és altudatának állapotától függ. Aki gyógyító állításokat alkalmaz annak az igazságnak megértése nélkül, hogy ember és Isten egysége szét nem választható, szegényes eredményt ér csak el. Legtöbbünk a testi zavar gyógyítására rögzítjük figyelmünket, mert ez szembetűnően érzékelhető. Nem tudjuk felfogni, hogy az aggodalmaskodás, önzés és az élet isteni célja iránti vakság minden emberi nyomorúság igazi oka!

Meg kell töltenem elmémet szeretettel és örömmel! A gondolatok sokkal jobban befolyásolják a szervezet egészségügyi állapotát mint csak egy évtized előtt is gondolta volna az orvostudomány!

Aki isteni gyógyulásra vágyik, készen kell lennie, hogy Isten törvényei szerint éljen! Tartós gyógyulás nem lehetséges, ha folytatom a botlásokat és kihívom a betegség visszatérését!

Igazi gyógyulás csak szellemi megtérés által megy végbe! Tudatára kell ébrednem, hogy mint Isten gyermeke, alkalmazzam a bölcsességet, szeretetet és erőt az élet feladatainak megoldására! Sohasem szabad lekicsinyelnem az ismételt és mind mélyebb erőfeszítés fontosságát!”

Patai Mária