Rozsos Tibor

Rozsos Tibor

ROZSOS TIBOR

Rozsos Tibor vagyok, 1971-ben születtem. 13 éves korom óta folyamatosan, mindenféle sportot kipróbáltam. A tapasztalat és a több éves, szakirányú Fitnesz Instruktori végzettségem hathatós betekintést engedett a mozgás mélyebb rejtelmeibe. A Mestereim/edzőim segítségével különféle sportágakban Országos és Világ Bajnoki címeket is sikerült begyűjtenem. A munkám és a sportolói életem eredményeként nem csak érmekkel, hanem 5 porckorong-sérvvel is gazdagodtam. Mivel aktív ember vagyok nagyon rosszul viseltem a mozgáslehetőségeim beszűkülését. Egy isteni szikra hatására megalkottam az isomeTrainert (flexibilis erőkeret) és kifejlesztettem az isomeTraininget.

2 év gyakorlati kidolgozást követően, egy olyan komplex edzésmódszert sikerült alkotni, ami korunk népbetegségeire - az irodai és IT munkákból eredő izom és tartás problémákra, a gyerekek beszűkült mozgásának tartásukban megjelenő torzulására, a mozgásszegény életet élő középkorúak mozgásszervi elváltozásaira, és az ezzel járó belgyógyászati rendellenességekre - hatékony javulást eredményez. Továbbá olyan személyek számára is maximális sportolási élményt nyújt, akik eddig valamilyen oknál fogva nem találták meg az önmagukhoz illő testedzési lehetőséget. A módszer annyira sikeres, hogy a budapesti Fitness Akadémia felvette a képzési rendszerébe.

Legújabb szolgáltatásunk a komplex mozgásterápiás kezelések, amiben orvosi képzettséggel rendelkező gyógytornász, 3D-s képalkotó szakember, személyi edző és masszázsterapeuta, személyre szabottan mérik fel és állítják össze a problémás területek regenerálásához szükséges gyakorlatokat.

Tel: +36 30 5194330

Részletes leírás:

https://www.facebook.com/isometraining/

https://www.facebook.com/edzoszoba/