Terapeuta Jelentkezes Fejlec

Csatlakozz mozgalmunkhoz!

Terapeutaként ügyfeled egészségi állapotára szentelnél időt, vagy inkább újabb pácienseket keresnél? 
Mindannyiunk ideje véges, ügyfeleink minőségi kiszolgálására, önmagunk képzésére, üzletszerzésre és magunkra, családunkra szentelnénk inkább időnket?

Szolgáltatásainkra van kereslet, mégis nehéz működő értékesítési rendszert kiépíteni. Szakmai bizalom építésére is egyre jobban célszerű építeni. Napjaink rohanó világa mentális és testi problémák melegágya. Az Internet az információszerzés központi helye, ahol szinte lehetetlen a hétköznapi embereknek pontos, hiteles segítséget kapni. Igény pedig lenne rá, hiszen segítségre mindenkinek szüksége van. A Gyógyulj Természetesen Portál mindenre megoldást nyújt, sikeresen, kicsit más látásmódban.

Ismerjük meg pácienseink problémáját és ajánljuk rá mindenre kiterjedő kezeléseket.GYAKRAN TEKINTESZ A NAPTÁRADBA? 

Akár üres akár tele van, a gondok nem szűnnek meg! Minden állapot fenntartásához idő, pénz szükséges és egyedüli terapeutaként a lehetőségek is korlátozottak. Azonban van megoldás! 

A Gyógyulj Természetesen Mozgalom eszközeként létrejött egy internetes Információs Portál, újszerű megközelítéssel. Ahol a hagyományos-, az alternatív gyógyászat és a rekreáció találkozik a páciensek problémáival. 

A Gyógyulj Természetesen Portál egy weboldal a páciensekért úgy, hogy mindeközben a terapeutákat szolgálja. Ahol adottak a terapeuták számra a legmodernebb e-kereskedelmi lehetőségek; ahol közvetlen kapcsolatba léphetnek az érdeklődők a kezelőkkel; ahol a döntési jogkör a páciensek kezébe marad; ahol a rendszer szakmailag is minőséget képvisel; ahol teret kap a kezelés és a tanácsadás mellett az oktatás is.


A GYÓGYULJ TERMÉSZETESEN STORY 

Bódis Csaba természetgyógyászt és Szluha Bálint marketing szakértőt 2016-ben sodorta össze a sors, Csaba akkori weboldalának marketing teendői kapcsán. Csaba álma egy olyan csapat és a kapcsolódó weboldal létrehozása volt, ahol minden páciens megtalálja a számára tökéletes kezelést. Olyan szakértőkkel akik komplexen tekintenek az alternatív és a modern, hagyományos gyógyászatra. A cél a emberek gyógyítása és a a páciensek megfelelő informálása volt. 

Egyre több emberrel beszéltek és a munka előrehaladtával jöttek rá, hogy a magán kezeléseket végző szakemberek számára igen szűkek a lehetőségek. Esetenként a marketing, a technikai, az üzletvezetési ismeretek hiánya, esetenként a nagy költséggel járó kommunikáció határolta be lehetőségeiket. De megfelelő összefogással, szervezettséggel javíthatóak a lehetőségek! Ekkor fogant meg a Gyógyulj Természetesen Mozgalom. 

Csaba a lelkek embere, aki hitet ad az embereknek, segíteni akar, alkotni és ösztönözni. Bálint a számok világában él, inkább tervez, rendszerez. Kettőjük több évtizedes tapasztalatából forrott ki egy önjáró, a gyógyulni vágyót és terapeutát összekapcsoló gépezet, egy marketing és információs rendszer, amely egyidőben szolgálja mindkét félt! A pácienseknek valós szakmai információval szolgál, a terapeutáknak pedig minőségi ügyfeleket jelent. 

Bódis Csaba és Szluha Bálint
a Gyógyulj Természetesen Mozgalom és Portál alapítói


AUTOMATIZMUS, ÁTLÁTHATÓSÁG, FEJLŐDÉS 

A Gyógyulj Természetesen Portál valóban a terapeutákért van! Ezért a havidíjak elköltése is nyomon követhető, a terapeuták biztosak lehetnek abban, hogy abból valóban nekik készül hirdetés, hogy a jövőbeli fejlődés nem áll meg. Ezért a havidíjak 35%-át marketingre, hirdetésekre költjük, konkrétan az Ő kezelésük hirdetésére, az általa megadott célközönségnek. Képzeld el, mintha a terapeuta magát hirdetné egy ügynökség által. Itt mindenkinek az az érdeke, hogy a Te kezelésed adja el, arra fokozza a figyelmet.

Folyamatos fejlődés, ez az alapelv. A funkciók tervezése közösségi feladat, a megvalósítás biztosítása meg a rendszeré. Ezért a havidíjak 20%-át fejlesztésre különül el. A kivitelezésbe minden tag beleszólhat, folyamatosan javaslatot tehet, a fejlesztések ütemezéséről, funkciótervekről rendszeresen nyilváníthat véleményt.
Ismerd meg vagy a képre kattintva töltsd le a Gyógyulj Természetesen Portál Működését bemutató ábrát és ismerd meg a benne rejtőző végtelen lehetőséget!

Töltsd le!


5+1 PONT AMIBEN NEKED SEGÍTSÉGET NYÚJT A GYÓGYULJ TERMÉSZETESEN PORTÁL

A rendszert Neked találtuk ki, funkcióit folyamatosan fejlesztjük, hogy munkádat még jobban segítse. Számtalan tervünk van és tagjaink kéréseit is komolyan vesszük és beépítjük fejlesztési ütemezésünkbe. Célunk, hogy minden rendelkezésedre álljon, ami a könnyed és minőségi páciensek eléréséhez kell.

1. EGY ÚJ MEGKÖZELÍTÉST, KEZELÉSEIDNEK FOLYAMATOS PUBLICITÁST

A Gyógyulj Természtesen Portál innovációja, hogy a terapeutáink valós problémákra kínálnak irányzott kezeléseket, a páciensek panaszaikra kereshetnek rá. Ezáltal a betegek fel tudják mérni milyen lehetőségeik vannak, innen gyűjtik a napi információt, dönteni tudnak. Számodra ez pedig állandó érdeklődést hoz. 

2. FOLYAMATOS SZEMÉLYRE SZABOTT MARKETINGET

Mi nem általánosan hirdetjük az oldalt, nem nézelődők elérése a cél. Számunkra az az értékes látogató, aki számára Te megoldást tudsz nyújtani. A Gyógyulj Természtesen Portál egyedi üzleti modellje garantálja, hogy a havidíjad marketingre elkülönített része rád költődik. A hirdetések a rendszerben lévő kezelések célközönségének készülnek, problémákra fókuszálunk, a te működési területed szerint. 

3. SZAKMAI GARANCIÁT

A Gyógyulj Természetesen Mozgalom a szakmai megbízhatóság elkötelezett híve! Ezért terapeutáink mindegyike csak a szakvégzettsége szerinti kezelést kommunikálhat, de akár több szakirányt összefoglaló, több terapeuta által közösen kialakított komplex program ismertetésére is lehetőség van.

4. TANULÁSRA ÉS TANÍTÁSRA LEHETŐSÉGET

A Gyógyulj Természetesen Portál helyet ad az oktatásnak is! Itt mindent megtalálsz ami a szakmai fejlődésedhez szükséges, vagy akár saját módszereid tudását is átadhatod másoknak. Törekszünk minél több szakmai és oktatási szervezettel együttműködni, hogy mindent elérhess. Folyamatos publikációra adunk lehetőséget, számos fórumon partnereink segítségével, így saját szakmai bizalmadat is építheted.

5. ÜZLETI, OKTATÁSI, FEJLŐDÉSI ÉS ÖNÉPÍTÉSI LEHETŐSÉG

A Portál funkcióit, céljait terapeuták, orvosok, marketing és informatikai szakemberek együtt alakították ki, sőt a közösségi szellem nevében a terapeuták véleménye alapján formálódik. Ez a rendszer értük van. Célja, hogy a tagoknak hasznot, a látogatóknak valós információt szolgáltasson.

+1. VISSZAFORGATOTT HAVIDÍJ, NAGY TELJESÍTMÉNYŰ MARKETING GÉPEZET

Egyedi üzleti modell révén a havidíj visszaforgatásra kerül, azt marketingre, fejlesztésre költjük. Azaz minél több tag lesz, annál gyorsabb a növekedési ütem, több látogató és elégedett páciens, újabb hasznos és a mindennapi munkát segítő funkció. Tagorientált marketing, azaz nem a vakvilágba hirdetgetünk! Nem a hatalmas látogatói tömeg a cél, hanem, hogy abból neked valós megkereséseid legyenek! Hiredetések, látogatók gyűjtése az általad nyújtott kezelésekre fókuszálva


Jelentkezz!

Csatlakozási igényed ezen űrlap hiánytalan beküldésével jelezheted
Ügyfélszolgálatunk ezt követően személyesen is felveszi veled a kapcsolatot.

Add meg ügyfélszolgálatunk milyen elérhetőségen veheti fel veled a kapcsolatot! Ügyfélszolgálatunk minden jelentkezést kivizsgál, ezért add meg közösségi és online címeidet is.

Kérjük add meg, elsősorban milyen városban (irányítószámmal) végzed a kezeléseket.

Amennyiben szeretnél, üzenetet hagyhatsz ügyfélszolgálatunknak.

Írd meg mely szakterületreletekre szakosodtál. Ezen szakterületeket jelenítjük majd meg a terapeuta adatlapodon a neved alatt.

A rendszerben csak a végzettségednek megfelelő kezeléseseket, tanácsadásokat és oktatásokat jeleníthetsz meg. Ennek igazolása képpen itt töltsd fel a végzettségeidet igazoló dokumentumokat. Ezt a későbbiekben, a kezelések és az adatlapod feltöltésénél is megteheted.

Hozzájárulok, hogy rendszeresen küldjenek részemre Gyógyulj Természetesem Hírlevelet.