Hirlevel Fejlec

Jelentkezz hírlevelünkre!

Hasznos információk első kézből azonnal, ez a Gyógyulj Természetesen Hírlevél! 

A Hírlevélben rendszeres jelleggel, maximum 2 heti rendszerességgel számos érdekes információt küldünk neked!
Megismerheted a Portál legújabb kezeléseit, bemutatjuk Mozgalmunkhoz frissen csatlakozott terapeutákat, orvosokat és szakembereket. Mindemellett a levélben számos érdekes, olvasmányos cikkeket is találsz, amelyek egyaránt hozzájárulhatnak ahhoz, hogy teljesebben és elsősorban egészségesebben élhesd mindennapjaidat!

A Gyógyulj Természetesen Hírlevél egy magazin, nem egy hirdetési újság! Tartalmát szakértők állítják össze, a benne foglalt cikkek az életvitelt hívatottak javítani és az nem titkolt céljuk, - Mozgalom hitvallásának megfelelően - hogy a rengeteg, szövevényes gyógyítási lehetőség között segítsen az olvasóknak kiigazodni.

Íratkozz fel most! 

A Gyógyulj Természetesen Portálon megadott személyes adataidat semmilyen körülmények között a Te beleegyezésed nélkül harmadik félnek nem adjuk át és a lenti űrlapon megadott adataidat kizárólag a hírlevél küldésre használjuk fel. Természetesen a hírlevélről a későbbiekben bármikor leíratkozhatsz, vagy a tárolt adataidat is lekérheted, módosíthatod az Ügyfélszolgálatun keresztül a hello@gyogyuljtermeszetesen emailcímen.


Hozzájárulok, hogy rendszeresen küldjenek részemre Gyógyulj Természetesem Hírlevelet

Ha nem járulsz hozzá a adataid felhasználásához, nem tudunk neked hírlevelet küldeni!