Egeszsegpszichologiai Tanacsadas Fejlec

Egészségpszichológiai tanácsadás

Pszichológiai tanácsadás problémától függően 3-10 alkalommal személyesen és online módon egyaránt. Az egészségpszichológia a pszichológia legmodernebb irányzata, amely  a korábbi betegség-szemlélet helyett az egészségtudatosságot, a megelőzést és a fejlődést helyezi előtérbe. Az alkalmazott diagnosztikai eszközök és a közös munka egyaránt a bizonyítékokon alapuló orvoslás elvének megfelelően történik.

Kinek ajánljuk?

Ismerd meg

Az egészségpszichológia a pszichológia legmodernebb irányzata, amely  a korábbi betegség-szemlélet helyett az egészségtudatosságot, a megelőzést és a fejlődést helyezi előtérbe. Az alkalmazott diagnosztikai eszközök és a közös munka egyaránt a bizonyítékokon alapuló orvoslás elvének megfelelően történik.

A pszichológiai tanácsadás a mentális- és viselkedészavarok többségével kapcsolatban képes bizonyítottan segítséget nyújtani. A kliens önismerete a közös munka során jelentősen fejlődik, interperszonális kapcsolatai javulnak, életminősége magasabbá válik.

A közös munka szemléletét a humanisztikus és transzperszonális iskola határozza meg. Fontos alapelv számomra az egészségtudatosság és a belső erőforrások mozgósításának elősegítése.

A tanácsadás időtartama 50 perc.

Részletek:

A pszichológiai tanácsadás a pszichológus és a kliens közötti közös munka, amelyet a kölcsönös bizalom és tisztelet határoz meg. A tanácsadás a két fél közötti kommunikáción alapul, amit a pszichológus szaktudása segít elő.

Ellenjavallatként felmerül az akut pszichotikus állapot, amely a tanácsadáshoz szükséges együttműködést kizárja. Kompetenciámon kívül esik az orvosi szakvélemény írása és a gyógyszerek felírása (1997. évi CLIV. egészségügyi törvény értelmében). Ebben az esetben pszichiáter kollégát javaslunk.

Helyszín:

Debrecen

Időpont:

Előzetes egyeztetés alapján, folyamatosan, egy tanácsadás 50 perc

Ára:

8.000 Ft

A legelső és az ötödik konzultáció díjmentes.

Jelentkezés

Jelentkezni Raffai Gellértnél telefonon a +36205323226 telefonszámon, vagy a lenti jelentkezési űrlap kitöltésével lehet.
Az űrlapon lehetőséged van megjelölni a számodra megfelelő időpontot is!

Jelentkezem