Raffaigergely Egeszsegpszichologiai Tanacsadas 180405

Pszichológiai tanácsadás

Pszichológia tanácsadás személyre szabva.Kinek ajánljuk?

Ismerd meg

A pszichológiai tanácsadás professzionalitása abban rejlik, hogy tudományosan is igazolt személyiségteszteken alapuló állapotfelmérésen alapul (pl. Rorschach, MMPI, Szondi). Az élettörténeti áttekintés és a tesztek eredménye pontosan kijelöli a kliens erősségeit és elakadásait, amelyek fókuszt mutatnak a közös munkához. A kliens és a pszichológus közt szóban terápiás szerződés kerül meghatározásra, amely meghatározza a kijelölt célokat (pl. tünetek megszűnése) és elkezdődik a közös munka, amelyet a pszichológus szaktudása segít elő. Amikor a közösen meghatározott cél elérésre kerül, a tanácsadás lezárulhat vagy további terápiás célokat tűzhetnek ki a felek.

Részletek:

A pszichológiai tanácsadás ellenjavallatként felmerül az akut pszichotikus állapot, amely a foglalkozáshoz szükséges együttműködést kizárja. Kompetenciámon kívül esik az orvosi szakvélemény írása és a gyógyszerek felírása (1997. évi CLIV. egészségügyi törvény értelmében). Ebben az esetben pszichiáter kollégát javaslunk.

Helyszín:

Debrecen

Időpont:

Előzetes egyeztetés alapján, folyamatosan, egy tanácsadás 50 perc

Ára:

8.000 Ft

A legelső és az ötödik konzultáció díjmentes.

Jelentkezés

Jelentkezni Raffai Gellértnél telefonon a +36 20 532 3226 telefonszámon, vagy a lenti jelentkezési űrlap kitöltésével lehet.
Az űrlapon lehetőséged van megjelölni a számodra megfelelő időpontot is!

Jelentkezem

Hozzászólások