Indiai Fejmasszazs Fejlec

Indiai fejmasszázs

Enyhíti a fejfájást és a migrént, csökkenti a szorongást, javítja a koncentrációt, békét és nyugalmat biztosít.Kinek ajánljuk?

Ismerd meg

A fej a test koronája, a gondolatok a cselekvés és az élet epicentruma. A fejmasszázsnak Indiában kiemelt szerepe volt már az ősi, közel 4000 évvel ezelőtti Ayurvedikus szövegekben is. Még ma is, India nagyon sok részén jelenti a napi szépségápolási rutin részét ez az ősi masszázstechnika, manapság azonban lazító, stressz oldó hatása miatt közkedvelt, és terápiaként tisztelt tevékenység, csodás fegyver a rohanó modern élet küzdelmeiben.

A látássérült Dr. Metha által kifejlesztett Champi technika, kombinálja az arc és a fül masszázst, csakra harmonizálást és a fejbőr masszázst. Ő nevezte el a technikát indiai Champissage, ami az indiai Champi szóból származik, jelentése fejmasszázs. Napjainkban a technika ismert Champissage és indiai fejmasszázsként is.

Mire jó az indiai fejmasszázs?

 

Részletek:

Amikor valaki először látogat el hozzám célzott kérdések segítségével egy kis állapotfelmérést végzünk a masszázs kezdete előtt. Ennek célja az esetleges testi tünetek, fájdalmak, görcsök okának kiderítése, és egy kezelési terv meghatározása. Az első masszázs során kiderül, milyen rendszerességgel érdemes az indiai fejmasszázst ahhoz igénybevenni, hogy a látható és érezhető változások megtörténjenek. Ez a kezelés ülve, vagy fekve történik - a vendég kívánsága szerint - a hát felső részének, a vállak a felkarok és a nyak masszázsával kezdődik, így a fáradtság szinte elolvad. Ezt követi egy fejbőr masszázs, ami egy integrált technika sorozat része. És zárja egy nyugtató és finom arcmasszázs. Dolgozhatunk olajok nélkül is, vagy természetes olajokkal, illóolajokkal. Azért népszerű ez a masszázstechnika, mert egyedülálló stresszűző, az összes fejen található marma pontra fókuszál, amiket stimulálva, a melegített olajjal kombinálva teljes relaxált állapotba hozható a vendég. Számos előnnyel jár a Champi. Mind fizikai, mind pszichikai szinten. Pozitív hatással van minden szempontból az életünkre. Holisztikus, test-lélek-szellem szintjén hat.

Masszázsaim során 100%-os tisztaságú bio kókusz olajat, vagy prémium minőségű masszázs krémeket alkalmazunk, illetve a vendég kívánsága szerint választható 100%-os patikai tisztaságú, magas minőségű illóolajokat.

A masszázs előtt és után természetesen lehetőséget biztosítunk a fürdéshez.

Sampon, tusfürdő, törülköző, fürdőköpeny, zuhanyzó, hajszárító és vendégpapucs rendelkezésre áll.

Helyszín:

Bijó Energia Öngyógyító Központ - Debrecen - Miklós utca 18.

Időpont:

Vendégeimet hétköznap 8.00 - 17.00-ig várom, de a kezelés előtt mindenféleképpen előzetes bejelentkezés szükséges.

Ára:

7.000 Ft/óra

Tavaszi Bérlet és Ajándékutalvány AKCIÓ:

4 órás bérlet = 28.000 Ft helyett 25.000 Ft Megtakarítás: 3.000 Ft
8 órás bérlet = 56.000 Ft helyett 48.000 Ft Megtakarítás: 8.000 Ft
16 órás bérlet = 112.000 Ft helyett 80.000 Ft Megtakarítás: 32.000 Ft

A bérletek a kiállítástól számított 60 napig érévényesek.

Jelentkezés

Jelentkezni Bódis Csabánál telefonon a +36-70-3612-511 telefonszámon, vagy a lenti jelentkezési űrlap kitöltésével lehet.
Az űrlapon lehetőséged van megjelölni a számodra megfelelő időpontot és a speciális igényeidet, kéréseidet! Várunk sok szeretettel! 

 

Jelentkezem

Hozzászólások