Indiai Fejmasszazs Fejlec

Indiai fejmasszázs

Enyhíti a fejfájást és a migrént, csökkenti a szorongást, javítja a koncentrációt, békét és nyugalmat biztosít. Az indiai fejmasszázs során a fejbőrt, a nyakat, a vállakat és az arcot maszírozzuk, a vendég igénye szerint ülve vagy fekve. A masszázst kivitelezhetjük szárazon, illetve magas minőségű krémek, kókusz olaj vagy aromaterápiás illóolajok alkalmazásával a vendég kívánsága szerint.

Kinek ajánljuk?

Ismerd meg

A fej a test koronája, a gondolatok a cselekvés és az élet epicentruma. A fejmasszázsnak Indiában kiemelt szerepe volt már az ősi, közel 4000 évvel ezelőtti Ayurvedikus szövegekben is. Még ma is, India nagyon sok részén jelenti a napi szépségápolási rutin részét ez az ősi masszázstechnika, manapság azonban lazító, stressz oldó hatása miatt közkedvelt, és terápiaként tisztelt tevékenység, csodás fegyver a rohanó modern élet küzdelmeiben.

A látássérült Dr. Metha által kifejlesztett Champi technika, kombinálja az arc és a fül masszázst, csakra harmonizálást és a fejbőr masszázst. Ő nevezte el a technikát indiai Champissage, ami az indiai Champi szóból származik, jelentése fejmasszázs. Napjainkban a technika ismert Champissage és indiai fejmasszázsként is.

Részletek:

Amikor valaki először látogat el hozzánk célzott kérdések segítségével egy kis állapotfelmérést végzünk a masszázs kezdete előtt. Ennek célja az esetleges testi tünetek, fájdalmak, görcsök okának kiderítése, és egy kezelési terv meghatározása. Az első masszázs során kiderül, milyen rendszerességgel érdemes az indiai fejmasszázst ahhoz igénybevenni, hogy a látható és érezhető változások megtörténjenek. Ez a kezelés ülve, vagy fekve történik - a vendég kívánsága szerint - a hát felső részének, a vállak a felkarok és a nyak masszázsával kezdődik, így a fáradtság szinte elolvad. Ezt követi egy fejbőr masszázs, ami egy integrált technika sorozat része. És zárja egy nyugtató és finom arcmasszázs. Dolgozhatunk olajok nélkül is, vagy természetes olajokkal, illóolajokkal. Azért népszerű ez a masszázstechnika, mert egyedülálló stresszűző, az összes fejen található marma pontra fókuszál, amiket stimulálva, a melegített olajjal kombinálva teljes relaxált állapotba hozható a kliens. Számos előnnyel jár a Champi. Mind fizikai, mind pszichikai szinten. Pozitív hatással van minden szempontból az életünkre. Holisztikus, test-lélek-szellem szintjén hat.

Masszázsaink során 100%-os tisztaságú bio kókusz olajat, vagy prémium minőségű masszázs krémeket alkalmazunk, illetve a vendég kívánsága szerint választható 100%-os patikai tisztaságú, magas minőségű illóolajokat.

A masszázs előtt és után természetesen lehetőséget biztosítunk a fürdéshez.

Sampon, tusfürdő, törülköző, fürdőköpeny, zuhanyzó, hajszárító és vendégpapucs rendelkezésre áll.

Helyszín:

BIO ENERGIA KÖZPONT - DEBRECEN, MIKLÓS UTCA 18.

Időpont:

Előzetes egyeztetés alapján , telefonos bejelentkezés szükséges.

Ára:

6000 FT / ÓRA

Kedvezmény:

5 alkalmas bérlet 25.000 Ft Megtakarítás 5.000 Ft
10 alkalmas bérlet 50.000 Ft Megtakarítás 10.000 Ft 

Jelentkezés

Jelentkezni Bódis Csabánál telefonon a +36 70 361 2511 telefonszámon, vagy a lenti jelentkezési űrlap kitöltésével lehet.
Az űrlapon lehetőséged van megjelölni a számodra megfelelő időpontot is!

 

Jelentkezem