Isometrainer Edzes Fejlec

isomeTrainer személyi edzés

A speciális mozgás- és nyújtásrendszer javítja a kényszertartás eredményezte mozgásszervi és izom problémákat.

Kinek ajánljuk?

Ismerd meg

Az isomeTrainer által biztosított speciális mozgás- és nyújtásrendszer egyedülálló módon javítja a kényszertartás eredményezte mozgásszervi és izom problémákat. Megoldást nyújt a beszűkült ízületi terjedelemmel rendelkezők számára a mozgáshatáruk kiszélesítésére. Hatékony sportolási lehetőséget biztosít azoknak, akik otthonukban szeretnének tornázni.

Mire jó az isomeTraining?
Az edzés alatt teljes figyelmünket az izmok munkájára fordítjuk. Minimális mozgással minél több izommunkát végzünk. Lendületbe hozzuk a vérkeringést, elősegítjük az izmok oxigénellátását, begyorsítjuk az anyagcserét, ugyanakkor kíméljük az ízületeket. A gyakorlatokat mindenki a maga erejét kihasználva végzi, folyamatosan. Segít a helyes testtartás kialakításában és a testtudat érzékelésében. Ez a módszer kapcsolja be a legtöbb motoros működési egységet az izom és az agy között.

Az isomeTrainer nyújtástechnikája hatékonyan alkalmazható a beszűkült ízületi mozgások kiterjesztésére, az ülőmunkából, kényszertartásból eredő izomgörcsök oldására, sportolás utáni nyújtásra, tartásjavításra, a test szimmetriájának megőrzésére.

A könnyen elsajátítható gyakorlatok élvezhetővé és még hatékonyabbá teszik ezt a fajta edzésmódszert.

Részletek:

Az online tanácsadás keretein belül kitérünk a panasz eredetére, eddigi kezelésére, megvizsgáljuk a kialakulás okát. Ezek ismeretében célirányosan mozgásformákat ajánlok, akár az isomeTrainerrel, vagy más módszerrel. Lehetőség van online tréning tartására is, ami kamerák segítségével privát edzésnek is tekinthetünk. A tanácsadás után az ügyfél önmagában is gyakorolhatja a megszerzett tudást.

Helyszín:

A személyes találkozó Debrecenben oldható meg előzetes egyeztetés alapján.

Időpont:

Előzetes egyeztetés alapján folyamatosan

Ára:

Egyénre szabott

Jelentkezés

Jelentkezni Rozsos Tibornál telefonon a +36 30 519 4330 telefonszámon, vagy a lenti jelentkezési űrlap kitöltésével lehet.
Az űrlapon lehetőséged van megjelölni a számodra megfelelő időpontot is!

Jelentkezem