Bodiscsaba Lelki Segitsegnyujtas 180405

Lelki segítségnyújtás

Lelki nehézségek tisztázása, problémák lelki gyökerének feltárása, megismerése és megértése. Szivesen segítek, ha lelki nehézségeid, problémáid vannak.Kinek ajánljuk?

Ismerd meg

Lelki segítségnyújtás személyesen, nyugodt, igényes, meghitt környezetben. Lelki nehézségek tisztázása, problémák lelki gyökerének feltárása, megismerése és megértése.

Részletek:

Életfilozófiám szerint az ember akkor egészséges, ha testileg, lelkileg, szellemileg, energetikailag, és szociálisan is egészséges. Sokszor a lelki fájdalmaink annyira erősek és annyira fájdalmasak, hogy életünk számos területére kihatnak, amelyekről vagy tudunk vagy nem. Nagyon szivesen segítek, lelki nehézségeid, fájdalmaid tisztázásában, problémáid lelki okainak felismeréséen, feltárásában és megértésben. Várlak sok szeretettel!

Helyszín:

Bijó Energia Öngyógyító Központ - Debrecen - Miklós utca 18.

Időpont:

Vendégeimet hétköznap 8.00 - 17.00-ig várom, de a kezelés előtt mindenféleképpen előzetes bejelentkezés szükséges.

Ára:

Az első konzultáció során mindenki egyéni árajánlatot kap.

Jelentkezés

Jelentkezni Bódis Csabánál telefonon a +36-70-3612-511 telefonszámon, vagy a lenti jelentkezési űrlap kitöltésével lehet.
Az űrlapon lehetőséged van megjelölni a számodra megfelelő időpontot és a speciális igényeidet, kéréseidet! Várunk sok szeretettel! 

Jelentkezem

Hozzászólások