Talpmasszazs Fejlec

Reflex zónás talpmasszázs

Javítja az idegrendszer, a hormonrendszer és az immunrendszer működését, kiegyensúlyozza az energiaáramlást, a vér- és nyirokkeringést is.Kinek ajánljuk?

Ismerd meg

A ma már az orvoslás terén is elfogadottnak számító talpmasszázs célja, hogy helyreállításuk szervezetünk energetikai egyensúlyát. A megfelelő pontok masszírozásával a különböző szervek energiaszintje fokozható. A zónák masszírozása mozgósítja szervezetünk öngyógyító erőit. Általa a szervek vérbősége fokozódik, az anyagcsere és a nyirokkeringés javul, a hormontermelő mirigyek működése is szabályozható.

Talpunk ugyanis a test térképe: egységet alkot a két láb a bal és a jobb test félhez igazodva. Az úgynevezett kettős szervek - például a vesék - területei mindkét lábon megtalálhatók. Azon testrészek területei, melyek középen helyezkednek el - így a pajzsmirigy - mindkét talp belső felületén vannak.

Testünk minden szerve összeköttetésben van a talp különböző felületeivel. Ezek "közvetítőcsatornák" - a lábon bizonyos pontok masszírozásával rajtuk keresztül közvetlenül ingerelhetők vagy nyugtathatók a szervek. Ha egy testrészünk vagy szervünk beteg, rossz a keringése, a talpunkon a megfelelő pont nyomására fájdalmat tapasztalunk. A pont masszírozásával azonban a testrégió keringése javul.

A talpmasszázs nagy segítséget nyújt anyagcsere-betegségeknél, gerincbetegségeknél és csökkent hormontermelésnél, pajzsmirigyprobléma és tarkófájás esetén. Jótékony hatással van a szív- és keringési panaszokra, asztmára, allergiára, gyógyítja a hólyag-, a vesepanaszokat, az emésztési zavarokat, a reumát és a bőrproblémákat. A masszázs által megszabadulhatunk a szorongástól és feszült állapotokból. Felszabadítja az energiákat, ezáltal még a tartás és az arckifejezés is megváltozik. Lelki fájdalmakban segítséget nyújt

Frissítés és reflexológia:

Több fajtáját kell azonban megkülönböztetnünk: a frissítő talpmasszázst, amelyet egészséges embereken végeznek, és a reflexológiát, amely a vendég gyógyulását hivatott elősegíteni. A talp - és reflexzóna masszázs a frissítés mellett - hiszen a fáradt, kedvetlen és kimerült embereken segít - erősíti az immunrendszert, beindítja a szervezet öngyógyító mechanizmusait. Betegségek megelőzésében, orvosi kezelések kiegészítéseként és rehabilitáció alkalmával is hatékony. Alkalmazható együtt egyéb természetgyógyászati módszerekkel, hatékonyságukat fokozza. Az immun-működést befolyásoló masszázs célja az immunneuro-hormonális rendszerek harmonizálása. A méregtelenítő masszázs kiüríti a sejtekben felhalmozott toxinokat, segít a külvilágból bekerülő mérgek kiáramlásában, valamint a pangó nyirokfolyadék áramlását is beindítja. A harmonizáló masszázs biztosítja a szervezet összerendezett működését, kiegyenlíti az életenergiákat, megteremti a test-lélek-szellem egyensúlyát. A relaxáló masszázs célja a lélekben a pozitív változások megteremtése, megszünteti a stresszhatásokat, ellazít és elősegíti a belső nyugalmat.

A reflexzóna masszázs hatásmechanizmusa:

A reflexzóna masszázs úgy működik, hogy a reflexológia energetikai- és szabályozó rendszere által a kéz, láb,fül stb. reflexzónáin keresztül befolyásolni tudjuk a szervek nem megfelelő működését. A különböző masszázstechnikákkal egy alulműködő szervet tonizálhatunk, - erőteljesebb működésre ösztönözhetünk - míg egy másik technikával pedig egy túlműködő szervet szedálhatunk, visszafoghatjuk a működését.

A reflexzóna fogalma:

A reflexzóna elnevezés a manuális terápiában már régóta használatos, többnyire különböző idegi reflexekkel kapcsolatban.

Amikor a kéz, láb, írisz, has fül, stb. reflexzónáiról beszélünk, a reflex szót nem közvetlenül az idegrendszerre vonatkoztatjuk, hanem a következő két módon értelmezzük:

  1. Az összkép (fej-törzs-végtagok) reflexiója, azaz tükröződése, kivetülése egy kisebb felületre, pl. a kézre, lábra vagy fejre.
  2. A kéz, láb, stb egyes részeinek megnevezése, amelyeknek empírikusan bizonyított közvetlen energetikai kapcsolatuk van a test bizonyos szerveivel. 

Mikor alkalmazható a reflexzóna masszázs?

A reflexológiai eljárásokat olyan betegségek, állapotok esetén alkalmazhatjuk, melyeknél a reflexológia fent említett sajátos szabályozó rendszere működik. Ez azt jelenti, hogy a degeneratív betegségek utolsó stádiumának kivételével - ahol a szervezet saját szabályozó rendszere már nem működik - tulajdonképpen szinte minden esetben eredményesen alkalmazható.

 

Részletek:

Amikor valaki először látogat el hozzám célzott kérdések segítségével egy kis állapotfelmérést végzünk a masszázs kezdete előtt. Ennek célja az esetleges testi tünetek, fájdalmak, görcsök okának kiderítése, és egy kezelési terv meghatározása. Az első masszázs során kiderül, milyen rendszerességgel érdemes a talpmasszázst ahhoz igénybevenni, hogy a látható és érezhető változások megtörténjenek.

Masszázsaink során 100%-os tisztaságú bio kókusz olajat, vagy prémium minőségű masszázs krémeket alkalmazunk, illetve a vendég kívánsága szerint választható 100%-os patikai tisztaságú, magas minőségű illóolajokat.

A masszázs előtt és után természetesen lehetőséget biztosítunk a fürdéshez.

Sampon, tusfürdő, törülköző, fürdőköpeny, zuhanyzó, hajszárító és vendégpapucs rendelkezésre áll.

Helyszín:

Natura Egészségház

Bocskaikert

Oláh Sándor utca 40.

Időpont:

 Előzetes egyeztetés alapján, telefonos bejelentkezés, időpontfoglalás szükséges.

Ára:

7.000 Ft/óra

Bérlet és Ajándékutalvány AKCIÓ:

4 órás bérlet = 28.000 Ft helyett 25.000 Ft Megtakarítás: 3.000 Ft
8 órás bérlet = 56.000 Ft helyett 48.000 Ft Megtakarítás: 8.000 Ft
16 órás bérlet = 112.000 Ft helyett 80.000 Ft Megtakarítás: 32.000 Ft

A bérletek a kiállítástól számított 60 napig érévényesek.

Jelentkezés

Jelentkezni Bódis Csabánál telefonon a +36703612511 telefonszámon, vagy a lenti jelentkezési űrlap kitöltésével lehet.
Az űrlapon lehetőséged van megjelölni a számodra megfelelő időpontot és a speciális igényeidet, kéréseidet! Várunk sok szeretettel! 

Jelentkezem

Hozzászólások