Svedmasszazs Fejlec

Stresszoldó masszázs

Masszázs, mely feloldja a benned lévő feszültséget. Lassulj le és éld át ahogyan tested és lelked nyugalomba kerül.Kinek ajánljuk?

Ismerd meg

A masszázst minden esetben egy beszélgetéssel kezdjük, ami alatt meghatározzuk azokat a lelki tényezőket amelyek stresszgócok formájában jelennek meg izomzatunkban és ezt követően a kezelés ezen gócpontok fellazítására koncetrál. A masszázst egy svédmasszázs fogásokból álló lazító masszázzsal kezdjük, mely hozzásegít testünk ellazításához, hogy az ezt követő stesszgócokra koncentráló akkupresszurás pontmasszázs fájdalom mentesen semlegesítse izomzatunkban és lelkünkben uralkodó feszültséget.

A masszázs végeztével felfrissülve, energiával feltöltődve és új lendületet kapva folytathatjuk mindennapjainkat.

Részletek:

A kezelés során alkalmazott masszázs technikák

Svéd masszázs: A Svédmasszázs egy kifejezetten testet átgyúró, izmokat jól megmozgató, erőteljesebben végzett masszázs.  Már röviddel elkezdése után felmelegíti a testet, a helyi vérbőség fellazítja a kötőszövetet és az izomzatot. A keringés felélénkül, könnyebben jut a szervezet és az izomrendszer oxigéndús vérhez, így lazít és oldja a merevséget, a letapadásokat az izomzatban.  a svédmasszázs hatására az emésztőenzimek termelődése élénkül, a bélperisztaltika fokozódik, a szervezet emésztése serkentődik a szövetközti pangó folyadékok, melyek sokszor ödémás, vizesedésre hajlamos végtagokat okoznak, a svédmasszázs hatására a kiválasztórendszerbe kerülnek, ahol vizelet formájában eltávoznaka masszázs látványosan nyugtatja az idegrendszert, a szorongást, a félelmeket, a munkahelyi stressz következményeit a masszázs fokozza a vérkeringést, így a sokakat fogságban tartó fejfájást és migrénes fájdalmakat megszünteti a bőrt ért mechanikai hatások következtében a bőr méregtelenedik, sokkal rugalmasabbá válik, láthatóan megfiatalodik.

Indiai fejmasszázs: A látássérült Dr. Metha által kifejlesztett Champi technika, kombinálja az arc és a fül masszázst, csakra harmonizálást és a fejbőr masszázst. Ez a kezelés ülve, vagy fekve történik - a vendég kívánsága szerint - a hát felső részének, a vállak a felkarok és a nyak masszázsával, így a fáradtság szinte elolvad. Ezt követi egy fejbőr masszázs, ami egy integrált technika sorozat része. És zárja egy nyugtató és finom arcmasszázs. 

Shiatsu akupresszúrás masszázs: Japán masszázstechnika, mely részben a kínai akupresszurára épül. A nyugati stílusú maszázsfogások helyett nyomást alkalmaz, s mivel olajra vagy más „vivőanyagra” eközben nincs szükség, nemigen kell hozzá levetkőzni. Holisztikus terápia, mint maga az akupresszúra is – egyes tünetek helyett az egész szervezetre koncentrál -, és célja a „csi”-nek nevezett energia természetes egyensúlyának helyreállítása azáltal, hogy nyomást gyakool az energiacsatornák, más néven meridiánok bizonyos pontjaira. A shiatsu azt jelenti „ujjnyomás”, bár a hivatásos gyógyászok a testszerte megtalálható speciális pontok, a cubók nyomásához kezük más részeit, könyöküket, térdüket, lábukat is használják.

Reflexzónás talpmasszázs: A talp masszírozásával nemcsak szerveink energiaszintjét fokozhatjuk. Javítja az idegrendszer, a hormonrendszer és az immunrendszer működését, kiegyensúlyozza az energiaáramlást, a vér- és nyirokkeringést is. Testünk minden szerve összeköttetésben van a talp különböző felületeivel. Ezek "közvetítőcsatornák" - a lábon bizonyos pontok masszírozásával rajtuk keresztül közvetlenül ingerelhetők vagy nyugtathatók a szervek. Ha egy testrészünk vagy szervünk beteg, rossz a keringése, a talpunkon a megfelelő pont nyomására fájdalmat tapasztalunk. A pont masszírozásával azonban a testrégió keringése javul.

Helyszín, ami szintén az eredményt segíti elő:

Tudom mennyire fontos, hogy a masszázs ideje alatt a teljes fizikai kényelem biztosított legyen. Ezért korszerű masszázságyakat biztosítunk a hozzánk érkező vendégek részére. Van szélesebb masszázságyunk is, ahol esetleg az erősebb testalkatú vendégeink még kényelmesebbnek érzik a fekvést a masszázs ideje alatt. A svédmasszázs során adalékanyag mentes prémium minőségű masszázs krémet, vagy kókusz olajat és igény szerint kérhető aromaterápiás illóolajokat alkalmazok. Ezek közül választhat a masszázskezelésre érkező vendégem.

A masszázs előtt és után természetesen lehetőséget biztosítunk a fürdéshez is. Sampon, tusfürdő, törülköző, fürdőköpeny, zuhanyzó, hajszárító és vendégpapucs rendelkezésre áll.

 

Helyszín:

Bijó Energia Öngyógyító Központ - Debrecen - Miklós utca 18.

Időpont:

Vendégeimet hétköznap 8.00 - 17.00-ig várom, de a kezelés előtt mindenféleképpen előzetes bejelentkezés szükséges.

Ára:

7000 Ft / Óra

Tavaszi Bérlet és Ajándékutalvány AKCIÓ:

4 órás bérlet = 28.000 Ft helyett 25.000 Ft  Megtakarítás: 3.000 Ft
8 órás bérlet = 56.000 Ft helyett 48.000 Ft  Megtakarítás: 8.000 Ft
16 órás bérlet = 112.000 Ft helyett 80.000 Ft  Megtakarítás: 32.000 Ft

A bérletek a kiállítástól számított 60 napig érévényesek. 

Jelentkezés

Jelentkezni Bódis Csabánál telefonon a +36-70-3612-511 telefonszámon, vagy a lenti jelentkezési űrlap kitöltésével lehet.
Az űrlapon lehetőséged van megjelölni a számodra megfelelő időpontot és a speciális igényeidet, kéréseidet! Várunk sok szeretettel! 

Jelentkezem

Hozzászólások