Svedmasszazs Fejlec

Svédmasszázs

Frissítő, vagy relaxáló minimum 1 órás teljes testes, vagy igény szerinti rész-svédmasszázs, kókusz olajjal, vagy natúr adalékanyag mentes masszázs krémmel, választható minőségi patikai tisztaságú 100%-os aromaterápisá illóolajokkal, a vendég kívánsága szerint! 

Kinek ajánljuk?

Ismerd meg

Eredete:

A Svédmasszázs egy kifejezetten testet átgyúró, izmokat jól megmozgató, erőteljesebben végzett masszázs. A 19. sz. végén egy svéd vívómester, Henrik Ling fejlesztette ki és határozta meg a svédmasszázs fogásrendszerét. A svédmasszázs egy igen kedvelt masszázsfajta hazánkban, de Európa szerte is. Rendkívül hatásosan alkalmazható az izomzat rengenerálódásában, melyet a svédmasszázs teljesen kipihentté tesz, oldva az izom minden merevségét, görcsös pontjait, csomóit (ún. fybromialgiás csomók), így az izomerő megnövekszik.

Hogy fájhat-e a svédmasszázs?

A fájdalom masszázs közben függ az állapot súlyától, a fájdalom elhelyezkedésétől, az adott személy fájdalomtűrő képességétől. Alapvetően a fájdalom elenyésző, csupán a gócok környéke lehet érzékenyebb. Semmi esetre sem igaz, hogy a jó masszázs fájdalommal jár. Az azonban előfordulhat, hogy érezhető fájdalom, viszont a masszázs után eluralkodik a jóleső megkönnyebbülés érzése.

A svédmasszázs hatása:

A svédmasszázs röviddel elkezdése után felmelegíti a testet. A helyi vérbőség fellazítja a kötőszövetet és az izomzatot, így a változás még könnyebben generálható. az izomzat és a kötőszövet keringése felélénkül, könnyebben jut a szervezet és az izomrendszer oxigéndús vérhez. Az oxigén mindig lazít és oldja a merevséget, így ez most sokkal könnyebben megtörténik. A svédmasszázs oldja a letapadásokat az izomzatban. A mindennapokban érezhető, amikor a hátizom mintegy fojtogatja a gerincoszlopot, erősen rátapad, görcsben tartja. Jelentkeik sokaknál az ún. banyapúp jelensége, a nyakcsigolyák körüli izomzat feltornyosulása. Ez mind azt mutatja, hogy izmaink összeugrottak és nem engednek ebből a görcsből. Itt már segítségre van szükség. a svédmasszázs hatására az emésztőenzimek termelődése élénkül, a bélperisztaltika fokozódik, a szervezet emésztése serkentődik a szövetközti pangó folyadékok, melyek sokszor ödémás, vizesedésre hajlamos végtagokat okoznak, a svédmasszázs hatására a kiválasztórendszerbe kerülnek, ahol vizelet formájában eltávoznaka masszázs látványosan nyugtatja az idegrendszert, a szorongást, a félelmeket, a munkahelyi stressz következményeit a masszázs fokozza a vérkeringést, így a sokakat fogságban tartó fejfájást és migrénes fájdalmakat megszünteti a bőrt ért mechanikai hatások következtében a bőr méregtelenedik, sokkal rugalmasabbá válik, láthatóan megfiatalodik.

Részletek:

Hogy történik a kezelés?

Amikor valaki először látogat el hozzánk, célzott kérdések segítségével egy kis állapotfelmérést végzünk a masszázs kezdete előtt. Ennek célja az esetleges testi tünetek, fájdalmak, görcsök okának kiderítése, és egy kezelési terv meghatározása. Az első masszázs során kiderül, milyen rendszerességgel érdemes a svédmasszázst ahhoz igénybevenni, hogy a látható és érezhető változások megtörténjenek. 

Tudjuk mennyire fontos, hogy a masszázs ideje alatt a teljes fizikai kényelem biztosított legyen. Ezért korszerű masszázságyakat biztosítunk a hozzánk érkező vendégek részére. Van szélesebb masszázságyunk is, ahol esetleg az erősebb testalkatú vendégeink még kényelmesebbnek érzik a fekvést a masszázs ideje alatt. A svédmasszázs során adalékanyag mentes prémium minőségű masszázs krémet, vagy kókusz olajat és igény szerint kérhető aromaterápiás illóolajokat alkalmazunk. Ezek közül választhat a masszázskezelésre érkező vendég.

A masszázs előtt és után természetesen lehetőséget biztosítunk a fürdéshez.

Sampon, tusfürdő, törülköző, fürdőköpeny, zuhanyzó, hajszárító és vendégpapucs rendelkezésre áll.

 

A svédmasszázs ellenjavallatai:

- Akut gyulladás, lázas állapot
- Kiterjedt, nedvedző, fekélyes bőrelváltozás
- Fertőző betegség (bőrgomba, TBC, himlők)
- Rosszindulatú daganat, közvetlenül műtét után
- Menstruáció (az elsõ 2 napon), terhesség
- Elzáródott betegség (pl.: érszükület, viszér, trombózis)
- Fokozott vérzékenység, haematóma (vérömleny)
- Pszichiátriai esetek (skrizofrénia, epilepszia, klausztrofóbia)
- Cukorbetegség elõrehaladott állapota (pl.: fekélyes alsó végtag, zöldhályog)
- Magas vérnyomás, súlyos szívbetegségek (pl.: peacemaker), érelmeszesedés előrehaladott állapota
- Csonttörések, csontritkulás előrehaladott állapota, izületi instabilitás

Helyszín:

Bijó Energia Öngyógyító Központ - Debrecen - Miklós utca 18.

Időpont:

Előzetes egyeztetés alapján, telefonos bejelentkezés, időpontfoglalás szükséges.

Ára:

7000 Ft / Óra

Ajándékutalvány és bérlet kapható:

5 alkalmas bérlet = 28.000 Ft  Megtakarítás: 7000 Ft

10 alkalmas bérlet = 50.000 Ft  Megtakarítás: 20.000 Ft 

Jelentkezés

Jelentkezni Bódis Csabánál telefonon a +36703612511 telefonszámon, vagy a lenti jelentkezési űrlap kitöltésével lehet.
Az űrlapon lehetőséged van megjelölni a számodra megfelelő időpontot és a speciális igényeidet, kéréseidet! Várunk sok szeretettel! 

Jelentkezem