Nagytamasdr

Dr. Nagy Tamás

Orvos, egészségügyi közgazdász

Amiben segíteni tudok

Tartson velem és megmutatom, hogyan élhet tökéletes erőnlétben és birtokolhatja a valódi minőségi életet, akár 50 év felett is!

Bemutatkozás

A 9lépés gondolata már évek óta a fejemben volt. Egy olyan táplálkozási modell és mozgáskultúra, amit 9-10 perc alatt el tudnánk végezni, kombinálva egy termékcsomaggal, hatékony szinergia az egészség megtartásában. Sőt, orvosi szakvéleményem, hogy bizonyos kórképek megoldásában is.

Az alábbi kezelésekkel és tanácsadással várlak:

A sejtek, szövetek egyensúlyi állapota, un. homeosztázis a mai, modern környezeti hatások és a táplálkozás okán eltolódott. Kutatók állítják, hogy a sejtjeink szintjén tatósan fennálló un. kémiai eltolódás, enyhe, lappangó gyulladás számos cardiovascularis (szív- és érrendszeri), neurológiai (idegrendszeri), és daganatos betegségek kialakulásában játszik szerepet. Azáltal, hogy a gyulladás okozta sejtkárosodás a sejtben mérgező anyagokat szabadít fel, a szabadgyökök nagyobb mennyiségét is beindítja. Az így kialakult "oxidatív stressz" tovább károsítja a sejteket és új gyulladásos anyagok szabadulnak fel. Ezzel teljessé válik az "ördögi kör" és kiváltja a korai öregedést és a krónikus betegségek kialakulását. A gyulladás hozzájárul a cukorbetegség, kövérség és az inzulin rezisztencia kialakulásához is. Közvetett módon a gyulladás az immunrendszer befolyásolásával a depresszió és más idegrendszeri kórképekkel is kapcsolatba hozható.

A nálam igénybe vehető szolgáltatások:

Szakmai ismereteim, tanulmányaim

Bejelentkezés, kapcsolat, bővebb információ:

Telefon: +36701980552

Hozzászólások