Tothmartinezadriennedr Ajanlott

Dr. Tóthmartinez Adrienne

Orvos - Természetgyógyász

Amiben segíteni tudok

Bemutatkozás

1964.03.18.-án születtem Debrecenben.

A sors különös fintora ,hogy súlyos mozgásszervi fejlődéssel láttam meg a napvilágot, amely meghatározta az egész gyermekkoromat. Műtétek, gipszkezelések, járógép , gyógytorna, úszás,biciklizés és 7-szer újra megtanulni „járni”, minden műtét után.

Ezek után gondolom senki sem csodálkozik azon,hogy az életfilozófiám az alábbi: „nem az a dicsőség, hogy sosem bukunk el, hanem az hogy mindannyiszor felállunk”.

Már gyermekkoromban erősen vonzódtam természethez,nagymamámmal rengeteget jártuk az erdőt,kiskoromban ismertem számos erdei utat a Mátrában. Még óvodás korú voltam amikor szüleimmel Afrikába költöztünk, ott kezdtem nemzetközi iskolába járni, ahol megtanultam csaknem anyanyelvi szinten angolul. Tanulmányaimat hazaköltözésünk után a Kossuth Lajos Gyakorló Általános Iskolában folytattam angol tagozaton, majd a Kossuth Lajos Gyakorló Gimnázium falai közt , szintén angol tagozaton.

A Debreceni Orvostudományi Egyetem ,általános orvosi karán végeztem 1988-ban. Első munkahelyem a Kenézy Gyula Kórház és Rendelőintézet Pathológia Osztálya volt, ahol nagy tapasztalatot szereztem 7 év alatt a betegségekről, és az egészségügyi renszer működéséről.

Ezt követően a Semmelweis Orvostovábbképző Intézetben tanultam Biorezonanciát, Neurál terápiát.A Szegedi Orvosi Egyetemen Hagyományos Kínai Orvoslást.

Mint minisztériumi megbízott részt vettem a fenti szakterületek ETI vizsgáztatásában,a vizsga kérdések adatbázisának kialakításában, vizsgaelnöki és kérdező tanári minőségben.

Missziómnak tekintem az akadémikus orvoslás vívmányainak maximális tiszteletben tartásával az alternatív és komplementer módszerek integrálását a betegek érdekében, valamint az emberek egészségtudatosságának kialakítását és fejlesztését.

Az alábbi kezelésekkel és tanácsadással várlak:

A munkám során elsődleges szempontnak azt tartom, hogy megmutassam Önnek/Neked hogy jelenleg milyen egészségi állapotban van/ vagy- mert azt tapasztalom, hogy az emberek szeretnék pontosan megérteni, hogy mi történik velük.

Másodsorban szeretném megmutatni milyen tényezők vezettek a jelen helyzet kialakulásához.

Harmadsorban megmutatom , hogy Önnek/Neked mi a felelősséged a kialakult helyzetben.

Negyedsorban szakszerű kezelésekkel,tanácsokkal, életvezetési változtatásokkal látom el a hozzám fordulókat.

Nálam a munka mindig két összetevőből áll:

  1. Rendelőben végzett munka
  2. Otthoni teendők

Hiszem, hogy csak kiművelt fővel, következetesen elvégzett odaadó közös munka hozza meg a kívánt végeredményt.

Minden erőmmel azon vagyok,hogy megmutassam milyen csodálatos társteremtők vagyunk aminek végeredménye nem elsősorban a
fizikai test gyógyulása, hanem egy olyan személlyé válás aki energikus, szeretetteljes és nyitott, kreatív és építő jellegű tagja
szűkebb és tágabb közösségének.

A gyógyuláshoz választott eszközök mindig egyéniek, a személytől ésa problémájától függ.

A nálam igénybevehető szolgáltatások:

Szakmai ismereteim, tanulmányaim

Bejelentkezés, kapcsolat, bővebb információ:

Telefon: +36209253337