Mucsisandor

Mucsi Sándor

BEMER orvostechnikai szaktanácsadó és terapeuta

Amiben segíteni tudok

Bemutatkozás

Mucsi Sándor vagyok, több mint 33 éve vagyok Crohn beteg és az orvosom tanácsára kezdtem el rendszeresen használni a BEMER terápiát. Úgy 2-3 hónap használat után az egészségi állapotom nagyban javult, majd gyökeresen megváltozott, a betegségem stabilizálódott, ma már (orvosi javaslatra) gyógyszermentesen élek.
Ezért 2016-ban úgy döntettem, hogy másokkal is megismertetem, a BEMER terápiát, és segítek elindulni az egészség és gyógyulás útján, elvégeztem a megfelelő képzéséket és ezt követően nagyon sok betegen tudtam segíteni. Ma már teljes erővel és hittel csak ezt tevékenységet végzem. Időközben a BEMER International AG egyik legeredményesebb magyarországi üzletpartnere lettem.
Itt is köszönöm a bizalmat pácienseimnek, vevőimnek.

Az alábbi kezelésekkel és tanácsadással várlak:

 

Várom a jelentkezésedet, ha bármilyen egészségügyi problémád van, de nem találnak semmilyen szervi elváltozást. Ha szeretnél kevesebb gyógyszert szedni, ha fontos számodra, hogy az egészségügyben elfogadott hivatalos terápiás kezelést kapj. Ha szeretnél kevesebb gyógyszert szedni, és kevesebb „mellékhatással” együtt élni.
A BEMER mint egyedül álló mikrokeringés javító terápia, a megfelelő és folyamatos használat mellett a legtöbb betegségben minőségi javulást hoz.
Kérem, keressen az elérhetőségeimen.

A nálam igénybe vehető szolgáltatások:

Szakmai ismereteim, tanulmányaim

BEMER orvostechnikai szaktanácsadó és terapeuta

Bejelentkezés, kapcsolat, bővebb információ:

Hozzászólások