Pallerzsuzsanna

Pallér Zsuzsanna

Életmód tanácsadó, spirituális választerapeuta

Amiben segíteni tudok

Spirituális Választerápia kezelés holisztikus szemléletű életviteli fejlesztéssel. Komplex módszer, mentoring az életminőség javításához.

Bemutatkozás

Spirituális Választerápia kezelés holisztikus szemléletű életviteli fejlesztéssel. Komplex módszer, mentoring az életminőség javításához.

Módszereim komplexek, egyénre szabottak, a test-lélek- elme egyensúlyának helyreállítását célozzák. A folyamat egyik fő eleme a Spirituális Választerápia. (SVT: a tudatalattiban, akár előző életekben lévő programokat, blokkokat tárja fel és oldja. A test ingerválaszán alapuló, táblázatokkal és ingával dolgozó hatékony módszer. SVT-vel hozzáférünk információkhoz és a tapasztalatok, illetve az ismeretek a tudatos szintre kerülnek anélkül, hogy a kliens újra átélné, az összes fájdalmat és érzelmet.)

Egy-egy szituációban akkor találjuk meg a megoldásainkat, ha kellően át tudjuk tekinteni a helyzetet és a lehetőségeinket. Erre egy magasabb tudatosságból, nézőpontból van lehetőség a folyamat során. Amíg érzelmileg bevonódottak vagyunk, vagy kényszerhelyzetben érezzük magunkat, áldozatnak érezhetjük magunkat. Hiszem, hogy mindig van választás és nem kell az életutunkon egyedül küzdenünk a nehézségeinkkel.

Kifejlesztettem a 3T (tapasztalj, tanulj, tegyél) programot, amit azoknak ajánlok, akik:

A lelki és tudatalatti szinteken történt oldás, változás mellet életmódbeli és életviteli javaslatokat is kapsz, amelyek követésével felgyorsulnak a változások az életedben.

Miben segítek?

A konzultációk és kezelések támogatnak, hogy megleld az elveszett életerőd és önbizalmad, erősödik az önértékelésed, önszereteteted, stressztűrő képességed, ami által meggyógyulhatsz te is és kapcsolataid is. Fordulhatsz hozzám életcéloddal, munkával, családdal, párkapcsolatoddal,
egészségi problémáddal kapcsolatosan.

Szeretettel várlak (a teljesség igénye nélkül), amennyiben:

Célom: egyénre szabott konzultációkkal, mély, bizalmas, feltáró beszélgetésekkel, fejlesztésekkel, tudatalatti tisztításokkal, csoportos foglalkozásokkal, előadásokkal, kommunikációs, stressz-, és blokkoldási technikákkal segíteni.

Igazán az tesz boldoggá, amikor a hozzám fordulók megértik a problémájukban rejlő tanítást, rálátnak a lehetőségeikre, megnyílnak a teljesebb, kiegyensúlyozottabb életre, visszanyerik lelki nyugalmukat, megromlott egészségük helyre áll.

Ha úgy érzed, te is vágysz életed teljesebbé formálására, várom jelentkezésedet és induljunk el az utadon!

"Tanítsd magadat, taníts mindenkit a valódi természetére, fohászkodj a lélekhez, és lásd meg, ahogy felébred. Jönni fog az erő, jönni fog az üdvösség, jönni fog a jóság, jönni fog a tisztaság, és jönni fog minden, ami kiváló, amikor ez az alvó lélek önmagának tudatában lévő aktivitásra ébred."

Szvámi Vivékánanda

Történetem

Meglepően korán érdekelni kezdtek a dolgok miért?-jei és hogy mi van a kimondott szavak mögött. Igazi tudatosságom kezdetét a 13-15 éves koromban elvégzett gyermek, majd a felnőtt agykontroll tanfolyamokhoz kötöm, melyek alapjaiban változtatták meg a gondolkodásomat. Felismertem a saját befolyásomat az életemre, valamint a történések, a gondolataim és tetteim közötti alapvető összefüggéseket.
Mint a szivacs, úgy szívtam magamba mindent, amiben a felmerülő kérdéseimre választ lelhettem. Olvastam, számos előadásokon, kurzuson vettem részt. Akkoriban az Angyalkommunikáció foglalkoztatott a leginkább. Kerestem ki vagyok, hogyan működök, mi az életem értelme? Hogyan lelhetem meg az igazi belő egyensúlyt, békét és életörömöt? 

21 éves koromban egy intenzív és meghatározó spirituális élmény következtében teljesen lezártam a született képességeimet. Igyekeztem átlagos életet élni és jó darabig elfordultam az úttól, amin addig jártam. Bár sikeres voltam, mégis egyre boldogtalanabb és betegebb lettem. 2008 – ban párkapcsolati válság kapcsán - ismerkedtem meg a mediációval és később gazdasági mediátor és coach képesítést szereztem. Nagy segítséget nyújtott önmagam megismerésében és gyógyításában a kineziológia, Hellinger családállítás, drámapedagógia, talpmasszázs, NLP módszerek megélése és megismerése. Önismereti utam során a Reiki I.-et, stresszkezelési és kommunikációs ismereteket, Theta healinget, Spirituális Választerápiát tanultam. Utóbbinak köszönhetem, hogy visszataláltam az útra, amiről letértem és jelenleg azt az életet tudom élni,
ami igazán az enyém. Egyértelművé vált számomra, hogy mindazokat a tapasztalatokat, amiket saját bőrömön, a saját életemben, családomban, munkámban, kapcsolataimban eredményesnek tapasztaltam, megtanultam, hitelesen kipróbáltam, át szeretném adni azoknak, akiknek a segítségére lehetek.

A kíváncsiságomnak természetesen nincs vége. Élvezettel kutatok és járok továbbképzésekre és megszerzett tudásomat folyamatosan bocsátom az érdeklődők rendelkezésére.

Az alábbi kezelésekkel és tanácsadással várlak:

A nálam igénybevehető szolgáltatások:

Szakmai ismereteim, tanulmányaim

Bejelentkezés, kapcsolat, bővebb információ:

Telefon: +36302950142