Van betegség állapot vagy szervezetünk reagál a lelki szinten zajló folyamatokra? Lehetséges, hogy érzelmeinket sejtszinten leképezi testünk és akció-reakció történik, ami nem irreverzibilis? Lehetséges, hogy relatív hologram világunkban végtelen megoldás-variáció tárul elénk minden pillanatban, aminek elképzelt végpontjai között ott vannak a lelki béke állomások? Lehetséges, hogy mi, mint többségében vízből álló organizmusok, információt szállítunk, hordozunk és ha például félünk, akkor a másik fél elem – a szerelem – tehát szeretethiány dominál, akkor legyengül az immunrendszer és allergiás reakciók, egyéb válaszinformációk áramlanak vissza?

Lehetséges, hogy a betegségizmus egy takaró, mellyel a szemléletváltást, gondolkodás változás, személyiségfejlődés, energiagyógyászat, természetgyógyászat és a szeretet erejét szorítjuk háttérbe? Lehetséges, hogy ebbe születtünk bele és elhisszük, hogy van öregedés, betegség, 40 éven túli veszélyes terhesség, gyógyíthatatlanság?

Lehetséges, hogy ha a világon már egy ember is meggyógyult egy bizonyos “betegségből”, azt már nem nevezzük gyógyíthatatlannak? Lehetséges, hogy fizikai elváltozás addig áll fenn, ameddig a mentális vagy pszichés hatás tapasztalható? Lehetséges, hogy zaklatott, stresszes, GMO-val tele, szeretethiányos, félelmekkel felkavart, mindentől függő, hálátlan, rohanó, identitás zavaros, türelmetlen napjaink intoleránsak testünkkel és lelkünkkel? Lehetséges, hogy a gabona, mely ősi energetikai magunk is (mag népe), mára már inkább irritációt okoz, mint éltet legalább 100 évig?

Lehetséges, hogy a mélyszeretetet sokkal gyakrabban, sokkal intenzívebben szükséges gyakorolni, mert gyógy-szere a betegségeknek? Lehetséges, hogy a több ölelés enyhítené a reumás panaszokat, a belső iránytűnk követése erős immunrendszert, belső szabadság és béke megélése egészséges pajzsmirigy működést, mérgesség nélkül egészséges májfunkciót eredményezne? Lehetséges, hogy ha elfogadnánk, megengednénk a múltat és a jövőt – leginkább jelen lenni – a bélrendszer abszolút emésztene?

Elképzelhető, hogy az érzés-gondolat-teremtés-jelenlét mechanizmus az oka elváltozásainknak?

Lehetséges, hogy a gondolattal képesek vagyunk élő és élettelen szerkezeteket módosítani? Lehetséges, hogy a víz információ hordozó tulajdonságában sokkal több lehetőség van, mint gondoljuk? Lehetséges, hogy minden fizikai tünetnek lelki oka van és ez visszafordítható?

Lehetséges.

Murányi Edina

Nemzetközi díjas parapszichológus

Személyiségfejlesztő szakoktató

Érintésterapeuta

+3630 8130643

Válaszoljon