Küldetésünk.


A Gyógyulj természetesen! – mozgalom alapjaként elkészült Portál célja és egyben küldetése, hogy valós, bizonyított és szakmailag is alátámasztott segítséget nyújtson olvasóinak. A terapeutáknak pedig egy olyan felület, ahol ellenőrzött körülmények között szakmai segítséget kapnak kezeléseik, oktatásaik bemutatására és kommunikálására. 

A Portál segít eligazodni a rengeteg új trend, az interneten terjedő számtalan hamis információ és kuruzslók tanácsai között.

A Mozgalomhoz csatlakozott szakértők telefonos, online és személyes segítségével számtalan kérdésre kínálnak közvetlen megoldást, vagy módszereket a testi, lelki és mentális harmónia, a stresszmentes, boldog, egészséges és kiegyensúlyozott élet eléréséhez és megőrzéséhez.

A Gyógyulj Természetesen Portál innovatív és felhasználói visszajelzések alapján folyamatosan fejlődő felülete újszerű lehetőséget nyújt az olvasóknak, hogy könnyedén kiigazodjanak a problémáikra megoldást nyújtó kezelések és tanácsadások sokasága között. Az olvasónak elegendő meghatároznia testi, lelki problémáit és ezáltal rengeteg időt, energiát, negatív tapasztalatot és nem utolsó sorban pénzt takaríthat meg.

A Portál elzárkózik a termékértékesítéstől! A feltüntetett kezelések a problémák gyökereit hivatottak feltárni, és arra hatékony segítséget és gyógymódot kínálni.

A Gyógyulj természetesen! – mozgalom ötletét Bódis Csaba természetgyógyász, életmód tanácsadó és terapeuta álmodta meg. 

Számos betegség és családi megpróbáltatás után jött rá, hogy nagyon kevés lehetőség van az információ gyűjtésre. Problémái megoldására kínált kezelések és megoldások bemutatására nyújtott lehetőségek száma igen szegényes. Az interneten megtalálható információk jellemzően hamis és téves útmutatást kínálnak. Kiszolgáltatva érezte magát, esélye sem volt a tudatos, átgondolt választáshoz, a lehetőségek hiteles összehasonlítására.

Számtalan  információ, praktika és kezelés kipróbálása után reményt vesztve merült bele a keleti orvoslás, a természettudományok és a gyógynövények világába, mely hatására átalakult, kinyílt számára a világ. Ekkora határozta el, hogy az embereket szolgálva létrehoz egy közösséget, ahol valós szakmai információkon alapulva hozza össze a hozzá hasonló gyógyulni vágyókat a valóban segítő szándékú terapeutákkal, modern és alternatív gyógyászati szakemberekkel, legyen szó akár betegséget megelőző preventív-, vagy páciens gyógyulását segítő, illetve az egészséget megtartó kezelésekről.

Amiben segíteni tudunk a hozzánk fordulóknak:

Segítünk visszanyerni, kiegyensúlyozni a felborult egészséget/egyensúlyi állapotot testi, lelki, szellemi, energetikai és szociális szinten, a modern orvoslás legújabb vívmányait és tudásanyagát ötvözve a több ezer éves múltra visszatekintő bizonyítottan működő természetes gyógymódokkal.

Terapeutáink készséggel várják megkeresésüket!


A GYÓGYULJ TERMÉSZETESEN STORY

Bódis Csaba természetgyógyászt és Szluha Bálint marketing szakértőt 2016-ben sodorta össze a sors, Csaba akkori weboldalának marketing teendői kapcsán. Csaba álma egy olyan csapat és a kapcsolódó weboldal létrehozása volt, ahol minden páciens megtalálja a számára tökéletes kezelést. Olyan szakértőkkel akik komplexen tekintenek az alternatív és a modern, hagyományos gyógyászatra. A cél a emberek gyógyítása és a a páciensek megfelelő informálása volt.

Egyre több emberrel beszéltek és a munka előrehaladtával jöttek rá, hogy a magán kezeléseket végző szakemberek számára igen szűkek a lehetőségek. Esetenként a marketing, a technikai, az üzletvezetési ismeretek hiánya, esetenként a nagy költséggel járó kommunikáció határolta be lehetőségeiket. De megfelelő összefogással, szervezettséggel javíthatóak a lehetőségek! Ekkor fogant meg a Gyógyulj Természetesen Mozgalom.

Csaba a lelkek embere, aki hitet ad az embereknek, segíteni akar, alkotni és ösztönözni. Bálint a számok világában él, inkább tervez, rendszerez. Kettőjük több évtizedes tapasztalatából forrott ki egy önjáró, a gyógyulni vágyót és terapeutát összekapcsoló gépezet, egy marketing és információs rendszer, amely egyidőben szolgálja mindkét félt! A pácienseknek valós szakmai információval szolgál, a terapeutáknak pedig minőségi ügyfeleket jelent.

Bódis Csaba
a Gyógyulj Természetesen Mozgalom és Portál alapítója